Rianne Boone

Rianne Boone, geboren in Hapert. Zij komt uit een muzikaal gezin. Haar moeder zong en speelde accordeon, haar broer Wim is ook beroepsmusicus geworden op hoorn, haar zus speelde bugel, haar andere broer drumde en haar jongste broer speelde blokfluit. Op 17 jarige leeftijd deed ze auditie op het Utrechts Conservatorium en studeerde bij Willem van der Vliet. Daarna studeerde ze nog twee jaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag baroktrompet bij John Taber. Ze gaf toen al klein koperles  aan Muziekschool Z.O. Utrecht en aan de Willem Gehrels Volksmuziekschool in Amsterdam. Zelf speelde ze in deiverse orkesten zoals o.a. het Nationaal Jeugd Orkest, Residentie Orkest, Academy of the Begijnhof, Noordhollands Philharmonisch, Nederlands Sinfonietta en het Hilversums Trompet Trio met Frits Damrow en Pieter Dolk.

Ze zeilde met haar man de wereld rond en speelde trompet op de meest exotische plaatsen. Na haar terugkomst in Nederland is zij gaan werken voor diverse muziekscholen. Trompetles geven is haar lust en haar leven. Vooral haar eigen passie overbrengen aan anderen en hen horen en zien groeien in zowel het muziek maken als in hun persoonlijkheid geeft haar enorme voldoening . Dit zie je ook terug in haar werk als dirigent. Op dit moment staat zij als dirigente voor Toekomstmuziek (leerlingen die net 1 jaar les hebben) en dat doet ze al meer dan

Toekomstmuziek repeteert op donderdag van 18.45 t/m 19.15 uur in Cultureel Centrum de Kei in Reusel. Daarnaast is zij momenteel interim dirigent bij Locos (Leerlingen die A-examen hebben behaald). Locos repeteert op woensdag van 19:00-20:00u in De Ster te Lage Mierde.

Scroll naar top