Laden Evenementen

Nieuwjaarsconcert 2019

Nieuwjaarsconcert 2019

Op zondag 13 januari 2019 luidt Muziekvereniging Sirena uit Hooge Mierde het nieuwe jaar muzikaal in met een feestelijk nieuwjaarsconcert waarin de verschillende geledingen van zich zullen laten horen.

Als afsluiting van een reeks percussie-workshops zullen de 8 deelnemende kinderen laten horen wat zij onder leiding van Angela Aarts de afgelopen weken geleerd hebben. Ook leerlingenorkest LOCOS geeft acte de présence onder leiding van Rianne Boone die dit orkest tijdelijk onder haar hoede heeft. De drumband van Sirena laat uiteraard ook van zich horen en kijkt al voorzichtig vooruit naar concoursdeelname in 2020. Het harmonieorkest verzorgt een bijzonder optreden samen met zangeres Doris Vosters, die het indrukwekkende nummer Writing’s on the Wall zal vertolken. Voor het echte nieuwjaarsgevoel mogen Weense walsen uiteraard niet ontbreken in het programma, en ook de beroemde ouverture van Wilhelm Tell zal de revue passeren (of toch niet?)

Tijdens dit concert zal ook aandacht zijn voor de recente uitbreiding van het instrumentarium van Sirena: een prachtig muziekinstrument met een gewicht van maar liefst 117 kilogram, een formaat van 270 x 112 x 115 cm en niet te vergeten een diepe warme klank. Benieuwd geworden naar dit instrument en de prachtige klank? Kom dan zeker luisteren op zondag 13 januari in Hooge Mierde!

Het concert vindt plaats in De Bijenkorf, Myrthaplein 8 en de aanvang is om 11:00u. De toegang is gratis

Scroll naar top