Laden Evenementen

Nieuwjaarsconcert 2020

Nieuwjaarsconcert 2020

Op zondag 12 januari 2020 luidt Muziekvereniging Sirena uit Hooge Mierde het nieuwe jaar muzikaal in met een feestelijk nieuwjaarsconcert waarin verschillende geledingen van zich zullen laten horen.

Het leerlingenorkest LOCOS zal de spits afbijten  met een leuk nieuw programma onder leiding van Rianne Boone.

Het optreden van de drumband van Sirena zal in het teken staan van hun concoursdeelname aan het eind van 2020. Onder leiding van Johan van Otterdijk zijn de slagwerkers hard aan het werk om de concoursstukken niet alleen technisch tot in perfectie in te studeren, maar zeker ook om bij elk werk de juiste sfeer neer te zetten. Ook hun nieuwe jeugdleden zullen wat van zich laten horen.

Het harmonieorkest onder leiding van Harold Lenssen zal goed in het gehoor liggende concertwerken zoals “The Lord of the Rings” en “Egyptischer Mars” ten gehore brengen, en voor het echte nieuwjaarsgevoel mag de “Tritsch Tratsch Polka” van Johann Strauss jr. uiteraard ook niet ontbreken in het programma!

Een bijzonder onderdeel van het concert is een werk voor solo-klarinet en orkest, waarbij de solist zich in steeds benardere omstandigheden moet zien te redden. Benieuwd geworden wat die omstandigheden zijn? Hint: het werk heeft de titel “Immer Kleiner”…

Het concert vindt plaats in De Bijenkorf, Myrthaplein 8 en de aanvang is om 11:00u en is gratis.

Scroll naar top