LOCOS

LOCOS

Locos staat voor Leerlingen Orkest Concordia Ona Sirena. Alle leerlingen die hun muziekdiploma A (conform KNFM norm) hebben behaald of A-niveau hebben (in overleg met de dirigent) kunnen meedoen met dit samenspelorkest. Ook Locos is een orkest dat door Stichting MOOJ met behulp van een aantal muzikanten uit de drie harmonieën uit Reusel – De Mierden wordt ondersteund.

Locos is opleidingsorkest voor de hele gemeente Reusel – De Mierden en is het vervolg op Toekomstmuziek. Binnen dit orkest wordt allerlei muziek gemaakt van licht klassiek en film muziek tot de moderne pop-nummers. De muzikanten worden gedurende hun periode bij Locos opgeleid tot een niveau om mee te kunnen spelen in een van de grote orkesten binnen de gemeente.
De leeftijd in dit orkest varieert van 12 tot 65, want ook volwassene die op latere leeftijd zijn begonnen kunnen hierin meespelen. Ook zij kunnen tenslotte nog leerling zijn of het leuk vinden om de jeugd te helpen.

Locos is nog op zoek naar een vaste dirigent, maar wordt momenteel gedirigeerd door Rianne Boone (ook dirigent van Toekomstmuziek). Locos repeteert op dit moment op woensdagavond van 19:00-20:00 uur in de Ster in Lage Mierde.

Andere orkesten

brass-classic-classical-music-45243

Harmonie

adult-band-concert-995301

Drumband

background-communication-compose-1537689

Toekomstmuziek

black-and-white-blur-book-164821

Muziek4Kids Ensemble

Nieuwsberichten

Scroll naar top