Toekomstmuziek

Toekomstmuziek

Zoals bij elke muziekvereniging is ook bij Sirena de aanwas en opleiding van jeugdige muzikanten absoluut noodzakelijk. Daarom besteden wij in samenwerking met de Stichting MOOJ veel aandacht aan de muzikale vorming en begeleiding van de jeugd.

Niet alleen jeugdige muzikanten die een muziekinstrument willen spelen zijn wel-kom. Het komt steeds vaker voor dat ook mensen op latere leeftijd zich aanmelden. Het spreekt voor zich dat ook deze mensen van harte welkom zijn en kunnen rekenen op een gedegen muzikale opleiding.

Toekomstmuziek is opgericht in begin jaren ‘90 en op dit moment het opleidingsorkest voor de hele gemeente Reusel – De Mierden voor beginnende muzikanten. Binnen toekomstmuziek zetten ze de eerste grote stappen in de muziekwereld. De leerlingen die erbij komen hebben nog maar een jaar op hun instrument les gehad en mogelijk al samenspel ervaring hebben opgedaan bij het in 2018 opgerichte Muziek4Kids Ensemble. Na een jaar of twee, wanneer zij hun muziekdiploma A behalen, volgens de KNFM norm, mogen ze overstappen naar het Jeugdorkest LOCOS. Toekomstmuziek staat onder leiding van Rianne Boone en repeteert op donderdag van 16.00 tot 16.45 uur in de Kei in Reusel.

Andere orkesten

brass-classic-classical-music-45243

Harmonie

adult-band-concert-995301

Drumband

black-and-white-keys-music-534283

LOCOS

black-and-white-blur-book-164821

Muziek4Kids Ensemble

Nieuwsberichten

Scroll naar top